Le Blog de Voetbaltenue2017 et Voetbaltenue2017

J+549 Les plans
Barcelona shirt zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan

 Divers
Real madrid kids shirt januari en zijn klaar om te spelen.
Camisetas del juventus aficionado al fútbol,
Camisetas del juventus aficionado al fútbol, al igual que el representante de su
Maillot de messi Neymar peut influer sur la situation
Mourinho: De eerste helft resultaten waren bevredigend, maar niet al te slecht Ibrahimovic scoorde zowel veevoer
RUTHERFORD Debüt wieder an der White Hart Lane! Schauen Sie bayern münchen trikot


  Real madrid kids shirt januari en zijn klaar om te spelen.
Italië om deel te nemen aan het WK coacht ook Conti en An Shuai in de kandidaat
"Gazzetta dello Sport" en andere media brak het
real madrid kids shirt nieuws op hetzelfde moment, Ventura dump kan niet worden gehandhaafd, zelfs als de Italiaanse WK-finale, zal de coach de klas te zijn, is de Italiaanse voetbalbond momenteel afgebakend de drie kandidaten, namelijk een Qieluo Di, Conte en Di Biagio.

Rusland in de WK-kwalificatie play-off match van Europa, Italië verloren van Zweden 0-1 in de eerste etappe wedstrijd, na het verliezen van het spel, moet je in aanmerking wilt komen Italië rug tegenDuitsland shirt
de muur thuis. In feite is de weg na het verliezen, Ventura zou zijn ondervraagd, maar de Italiaanse media beweerden dat zelfs leidde Ventura kreeg de kwalificatie van het WK, zal de Italiaanse voetbalbond ook rekening houden met het vervangen van de coach.

"Gazzetta dello Sport" onthulde dat het vrijetijdscentrum van Ancelotti op dit moment de eerste keuze zal zijn voor de Italiaanse voetbalbond. Eerder Ancelotti op de club niveau grote successen behaald, kreeg hij de Champions League, Serie A, Premier League, de Duitse Bundesliga en de Franse kampioen, volgens zijn cv, het Italiaanse nationale team coach onvermijdelijk meer dan genoeg. Hoewel Ancelotti ooit zei dat hij een tijdje zou rusten, maar de Italiaanse voetbalbond hem zou overhalen om terug te komen, nam hij de bondscoach.

Een andere optie is de Italiaanse voetbalbond Conti, hij momenteel gediend als Chelsea manager, maar de relatie tussen de Conti en Lan juni top van disharmonie, indien hij de functie van Chelsea
ronaldo shirts


manager verliet, zal naar verwachting opnieuw Conti zoals de Italiaanse bondscoach, maar dit seizoen Conti, de mogelijkheid om de post te verlaten is niet geweldig.

Naast Ancelotti en Conti twee beroemde, kan de andere Ventura vervangen door de Italiaanse U21-coach Di
Blootstelling Ramirez terug naar Chelsea revalidatie december of ga Inter training
Inter lening overdracht geruchten diepe Ramirez is teruggekeerd naar zijn oude club Chelsea revalidatie, Italiaanse media rapporten, de Braziliaanse middenvelder zal volgende maand naar Inter Milan
Engeland shirts
training, zodat hij kon voorbereiden voor een verhuizing in januari Na het openen van het venster voor het spel Nerazzurri.

Ramirez is teruggekeerd naar de rehabilitatie in Chelsea

Gezien de huidige Inter Milan en Jiangsu Su Ning zijn dezelfde baas, daartoe geruchten over Ramirez rush naar de redding in de wapenstilstand periode Super League Inter gepredikt gedurende enkele maanden, vooral omdat Ramirez verloren 2-3 in oktober Hebei Huaxia geblesseerd in het spel en het seizoen na de terugbetaling, maar in een interview, Ramirez ook duidelijk welkom in Italië om te voetballen.

Momenteel is Ramirez teruggekeerd naar de oude club Chelsea om door te gaan met verdere behandeling en rehabilitatie. In januari 2016 besteedde Jiangsu Suning 28 miljoen euro aan Ramirez om

ronaldo shirts
Super te kopen, in het net afgesloten seizoen 2017, Ramirez droeg Jiangsu Suning 11 goals en 4 assists bij.

"Corriere dello Sport" dat de 30-jarige Ramirez zal vliegen naar Milaan in de komende weken van te voren en aan te passen aan de lokale leven, om toe te treden Inter Milan in bruikleen in januari en zijn klaar om te spelen.

Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:(cliquez ici pour suivre le lien)Message déposé le 13.11.2017 à 02:29 - Commentaires (0)


  Barcelona shirt zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan

Neymar geval reproduceren? Barcelona ondertekend Pakistan A MVP blootstelling vervolging leed een andere
Braziliaanse nationale team middenvelder Lucas - Lima vanochtend vroeg
real madrid kids shirt om toe te geven in januari volgend jaar na het verstrijken van het contract vrij om te verhuizen naar Barcelona zal zijn, maar deze transfer naar Barcelona of zullen problemen te brengen op de nieuwe wet.

Braziliaanse spits Lucas - Lima is waarschijnlijk de eerste Barca signeersessies
barcelona kids shirt deze zomer aangekondigd contract met Santos is verlopen worden, zal hij verhuizen naar Barcelona in januari volgend jaar als een vrije agent. Vanmorgen, Lucas - Lima zich aan de buitenwereld, hij op het punt om te verhuizen naar Barcelona in januari volgend jaar.

Toch heeft deze overdracht veroorzaakt ontevredenheid Santos Lima thuisploeg, als Lucas verklaarde de officiële Barcelona - Lima, zal Santos op deze overdracht van vervolging. Omdat onder FIFA overdracht regelgeving, andere clubs kan alleen worden overgelaten aan de tijd in het geval van zes maanden of minder in de speler contract kwam de thuisploeg begon zijn contractonderhandelingen, terwijl Lucas - Lima en Santos contract tot 31 december 2017 tot op de vervaldag, als Barca nu met de Lima om het contract te bespreken, is duidelijk niet in overeenstemming met de FIFA-reglementen.

Het lijkt erop dat de media in Brazilië, Lucas - Lima transfer naar Barcelona
Juventus shirt

is niet de eerste keus, maar omwille van Neymar en de redenen van zijn vader, de invoering van Lucas koos Barcelona - Lima. Maar Lucas - Lima makelaar had de president van Santos zeker geen contracten met andere clubs te bespreken, zodat Santos Lima kan worden uitgebreid met contractonderhandelingen.

In feite is Lima's contract niet alleen behoren tot de Santos club, Lima beursvennootschap Doyen heeft 80 procent eigendom, voordat ze ook te maken met geschillen met de club Santos. Sinds vorig jaar, Santos verwierp het aanbod van de Premier League club Crystal Palace, plus een aantal andere economische redenen, Doyen eisen Santos tot 45 miljoen Braziliaanse reais prijs buyout Lima.

Na Neymar, heeft Barcelona signeersessies in Brazilië niet goed gaan, zijn er ronaldo shirts
lessen eerder Douglas, de Barcelona-fans voor de overdracht van Lima zijn niet

ronaldo shirts goed, en nu Barcelona hebben betrekking op de risico's van geschillen, de Spaanse media hebben gemeld dat Barcelona is geen formele overeenkomst met Lima, en daarom is deze overdracht kan plaatsvinden ook gemarkeerd met een groot vraagteken te nemen.
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:(cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 24.06.2017 à 04:44 - Commentaires (0)


  Camisetas del juventus aficionado al fútbol,
Costa centrocampista robar capacidad de atención Conti: No me dio un poco enojado
Chelsea gana de antemano, Batalla Watford Conti también hizo una

camisetas del manchester united 2017 gran rotación, delantero centro del equipo de Costa no jugó. En el entretiempo, relajante Costa ni siquiera volver a los vestuarios escuchar la disposición táctica de Conti, pero un hombre se acercó a la sala de medios de comunicación para comer una comida grande.

Costa centrocampista robar capacidad de atención Conti: No me dio un poco enojado

Costa centrocampista robar capacidad de atención

Costa en la Premier League esta temporada, anotó 20 goles, es el máximo camisetas del real madrid 2017 anotador del equipo, él también hizo una contribución a la victoria Lan Jun. Batalla Watford, Costa sentado en el banco, y no empezar a jugar. Durante el descanso, los jugadores del Chelsea regresan a los vestuarios juntos, Conti será la disposición táctica de la segunda mitad en el medio tiempo.

Pero no se encontró en el vestuario Costa, Costa ha ido? Un reportero da la
camisetas barcelona messi respuesta, la fachada original Pa España deslizó sala de medios, sala de medios de buffet, y algunos Costa hambre vino aquí a comer una comida grande.

Se ha informado de que Costa dijo a los reporteros después de llegar al frente de la sala de medios de comunicación: "Estoy tan hambriento" y luego comer hasta después del partido, dijo Conti en una entrevista centrocampista finalmente aprendido de la boca de los periodistas falta paradero Costa de descanso, y luego dijo en broma: "yo estaba enojado con su enfoque, lo que comía chocolate que por qué no me diste un poco ??".
Manchester United a renunciar a la Premier estratégica, Arsenal renueva la esperanza de regresar antes de la Liga Premier de cuatro. Sin embargo, el domingo en un partido crucial, y hombres armados luchan cuatro de Liverpool fue en el camino a la victoria fácil de 4-0 sobre el West Ham, que Wenger estaba muy decepcionado, y la rabia contra ciertos equipos no son profesionales, comienzan más temprano vacaciones.

Wenger lote de oponentes débiles bloquea el melón Ejército Rojo Shuai se defendió: incomprensible

Wenger lote de equipo de Inglés Premier League Liverpool Manchester City bloqueo ineficaces

Actualmente dos a la izquierda, llegó en quinto lugar detrás de Arsenal Manchester
camisetas del Bayern Munich niño
City a tres puntos de Liverpool sólo uno de los cuatro puntos, la victoria debe, al mismo tiempo, las expectativas de la ciudad de Manchester o Liverpool puntos de caída, con el fin de tener la oportunidad de volver a la Premier IV. Pero después de ver el West Ham el domingo en casa para Diukuiqijia perdió un 0-4, Wenger, no de uno a. Además, el Arsenal el mes pasado accidentalmente victoria sobre Crystal Palace, pero hace 10 días, pero fácil de Manchester City 5-0 Crystal Palace baño de sangre

Wenger muy deprimida y dijo: "Sí, tenemos dos partidos por jugar en la liga, por ejemplo, hay que ser muy difícil jugar Stoke City y Southampton, pero algunos miembros del equipo tan pronto como la seguridad (para evitar el descenso), que relajaremos esto imposible hace 10 años ".

"La liga ha cambiado mental, moral ha cambiado mucho. Algunos equipos todavía luchando, algunos equipos ya de vacaciones, es difícil planear algo, lo que desea su equipo un rendimiento excepcional, a continuación, ha estado luchando hasta camisetas de futbol baratas
el final. creo que si uno quiere llegar a ser un equipo profesional, que tendrá que luchar hasta el último minuto. yo no quiero juzgar a West Ham, explicaré en otro punto en el tiempo, sólo podemos influir en su comportamiento, y centrarse en sí mismo y no juzgar a otros equipos, por lo general en un mundo ideal, sólo puede depender de sus propios resultados ".

Sin embargo, Guardiola no está de acuerdo con Wenger decir, cuando se le preguntó cómo mirar a los puntos de vista del profesor, melón guapo dijo: "No puedo entender por qué el entrenador para hablar de su club y el otro equipo, usted tiene que pedir el Arsenal, no yo. la gente debe centrarse en su trabajo, mi carrera nunca he visto un jugador después de jugar no quiero ganar el juego, incluso si han completado la tarea, pero aún así, ellos no quieren perder. "

Cuando se le preguntó si las declaraciones de Wenger darán Manchester City y el West Brom últimos dos oponentes Waterford aumentar la presión, Guardiola dijo: "Sí, pero jugará el Everton y Sang Delan, dos equipos también han hecho? no? a ha sido degradado, un establo en el ámbito de la Unión Europea, por lo que la situación es la misma, por lo que no tendrá que quejarse, si el rendimiento excepcional en medio de la temporada, que no lo haría ahora tienen este problema. yo sólo quiero ser el Chelsea, si yo fuera el Chelsea, vamos a sentarse y relajarse, no tienen que preocuparse por la clasificación para la Champions, por lo que los resultados no son buenos culpa del otro equipo, pero por su propia culpa. "

divulgación de los medios británicos, independientemente de la cosecha de la temporada, Wenger y el Arsenal sin duda serán renovados por dos años, el profesor comenzó perspectivas para la próxima temporada, y se preocupan por el dúo de Manchester Chelsea y continuará para influir en el cheque: "El Manchester United la próxima temporada será sin duda de rebote que van a comprar jugadores, el Manchester City también, este es el reto del fútbol moderno, pero la gente no significan necesariamente comprar el éxito, y ahora hay mejores jugadores no mucho, algunos gigantes europeos no van a vender a su estrella

Por lo tanto, si usted es un aficionado al fútbol, al igual que el representante de su lealtad a un equipo en particular, entonces usted puede invertir en una copia de las camisetas son bien baratos. Para obtener más información sobre las camisetas, por favor visite: (cliquez ici pour suivre le lien)


Message déposé le 17.05.2017 à 09:38 - Commentaires (0)


  Camisetas del juventus aficionado al fútbol, al igual que el representante de su
Costa centrocampista robar capacidad de atención Conti: No me dio un poco enojado
Chelsea gana de antemano, Batalla Watford Conti también hizo una

[url=http://www.ourfootballteam.eu/camisetas-club-20162017-manchester-united-c-191_204][b]camisetas del manchester united 2017[/b][/url] gran rotación, delantero centro del equipo de Costa no jugó. En el entretiempo, relajante Costa ni siquiera volver a los vestuarios escuchar la disposición táctica de Conti, pero un hombre se acercó a la sala de medios de comunicación para comer una comida grande.

Costa centrocampista robar capacidad de atención Conti: No me dio un poco enojado

Costa centrocampista robar capacidad de atención

Costa en la Premier League esta temporada, anotó 20 goles, es el máximo [url=http://www.ourfootballteam.eu/camisetas-club-20162017-real-madrid-c-191_201][b]camisetas del real madrid 2017[/b][/url] anotador del equipo, él también hizo una contribución a la victoria Lan Jun. Batalla Watford, Costa sentado en el banco, y no empezar a jugar. Durante el descanso, los jugadores del Chelsea regresan a los vestuarios juntos, Conti será la disposición táctica de la segunda mitad en el medio tiempo.

Pero no se encontró en el vestuario Costa, Costa ha ido? Un reportero da la
[url=http://www.ourfootballteam.eu/barcelona-camiseta-messi-10-manga-larga-primera-camisetas-de-f%C3%BAtbol-oficiales-jerseys-de-futbol-baratas-20162017-p-6340][b]camisetas barcelona messi[/b][/url] respuesta, la fachada original Pa España deslizó sala de medios, sala de medios de buffet, y algunos Costa hambre vino aquí a comer una comida grande.

Se ha informado de que Costa dijo a los reporteros después de llegar al frente de la sala de medios de comunicación: "Estoy tan hambriento" y luego comer hasta después del partido, dijo Conti en una entrevista centrocampista finalmente aprendido de la boca de los periodistas falta paradero Costa de descanso, y luego dijo en broma: "yo estaba enojado con su enfoque, lo que comía chocolate que por qué no me diste un poco ??".
Manchester United a renunciar a la Premier estratégica, Arsenal renueva la esperanza de regresar antes de la Liga Premier de cuatro. Sin embargo, el domingo en un partido crucial, y hombres armados luchan cuatro de Liverpool fue en el camino a la victoria fácil de 4-0 sobre el West Ham, que Wenger estaba muy decepcionado, y la rabia contra ciertos equipos no son profesionales, comienzan más temprano vacaciones.

Wenger lote de oponentes débiles bloquea el melón Ejército Rojo Shuai se defendió: incomprensible

Wenger lote de equipo de Inglés Premier League Liverpool Manchester City bloqueo ineficaces

Actualmente dos a la izquierda, llegó en quinto lugar detrás de Arsenal Manchester
[url=http://www.ourfootballteam.eu/camisas-ni%C3%B1o-20162017-bayern-munich-c-234_239][b] camisetas del Bayern Munich niño[/b][/url]
City a tres puntos de Liverpool sólo uno de los cuatro puntos, la victoria debe, al mismo tiempo, las expectativas de la ciudad de Manchester o Liverpool puntos de caída, con el fin de tener la oportunidad de volver a la Premier IV. Pero después de ver el West Ham el domingo en casa para Diukuiqijia perdió un 0-4, Wenger, no de uno a. Además, el Arsenal el mes pasado accidentalmente victoria sobre Crystal Palace, pero hace 10 días, pero fácil de Manchester City 5-0 Crystal Palace baño de sangre

Wenger muy deprimida y dijo: "Sí, tenemos dos partidos por jugar en la liga, por ejemplo, hay que ser muy difícil jugar Stoke City y Southampton, pero algunos miembros del equipo tan pronto como la seguridad (para evitar el descenso), que relajaremos esto imposible hace 10 años ".

"La liga ha cambiado mental, moral ha cambiado mucho. Algunos equipos todavía luchando, algunos equipos ya de vacaciones, es difícil planear algo, lo que desea su equipo un rendimiento excepcional, a continuación, ha estado luchando hasta [url=http://www.ourfootballteam.eu/barcelona-camiseta-messi-10-manga-larga-primera-camisetas-de-f%C3%BAtbol-oficiales-jerseys-de-futbol-baratas-20162017-p-6340][img](cliquez ici pour suivre le lien)]
el final. creo que si uno quiere llegar a ser un equipo profesional, que tendrá que luchar hasta el último minuto. yo no quiero juzgar a West Ham, explicaré en otro punto en el tiempo, sólo podemos influir en su comportamiento, y centrarse en sí mismo y no juzgar a otros equipos, por lo general en un mundo ideal, sólo puede depender de sus propios resultados ".

Sin embargo, Guardiola no está de acuerdo con Wenger decir, cuando se le preguntó cómo mirar a los puntos de vista del profesor, melón guapo dijo: "No puedo entender por qué el entrenador para hablar de su club y el otro equipo, usted tiene que pedir el Arsenal, no yo. la gente debe centrarse en su trabajo, mi carrera nunca he visto un jugador después de jugar no quiero ganar el juego, incluso si han completado la tarea, pero aún así, ellos no quieren perder. "

Cuando se le preguntó si las declaraciones de Wenger darán Manchester City y el West Brom últimos dos oponentes Waterford aumentar la presión, Guardiola dijo: "Sí, pero jugará el Everton y Sang Delan, dos equipos también han hecho? no? a ha sido degradado, un establo en el ámbito de la Unión Europea, por lo que la situación es la misma, por lo que no tendrá que quejarse, si el rendimiento excepcional en medio de la temporada, que no lo haría ahora tienen este problema. yo sólo quiero ser el Chelsea, si yo fuera el Chelsea, vamos a sentarse y relajarse, no tienen que preocuparse por la clasificación para la Champions, por lo que los resultados no son buenos culpa del otro equipo, pero por su propia culpa. "

divulgación de los medios británicos, independientemente de la cosecha de la temporada, Wenger y el Arsenal sin duda serán renovados por dos años, el profesor comenzó perspectivas para la próxima temporada, y se preocupan por el dúo de Manchester Chelsea y continuará para influir en el cheque: "El Manchester United la próxima temporada será sin duda de rebote que van a comprar jugadores, el Manchester City también, este es el reto del fútbol moderno, pero la gente no significan necesariamente comprar el éxito, y ahora hay mejores jugadores no mucho, algunos gigantes europeos no van a vender a su estrella

Por lo tanto, si usted es un aficionado al fútbol, al igual que el representante de su lealtad a un equipo en particular, entonces usted puede invertir en una copia de las camisetas son bien baratos. Para obtener más información sobre las camisetas, por favor visite: [url=http://www.ourfootballteam.eu/][b](cliquez ici pour suivre le lien)]


Message déposé le 17.05.2017 à 09:37 - Commentaires (0)


  Maillot de messi Neymar peut influer sur la situation
Golden Globe médias officiels: Neymar était devenu le nouveau roi 01h00 jeté loin de la même période Mero \
Golden Globe médias officiels, le magazine « maillot Real Madrid France Football » dit avec titre accrocheur: « Oui, Neymar remporte le Golden Globe. » Cette saison que Messi et Neymar pense qu'il ya plus de scènes de la performance.

Golden Globe médias officiels: Neymar était devenu le nouveau roi 01h00 jeté loin de la même période Mero

Neymar peut être le gars de briser le monopole de celui-ci Mero

Selon le « football français », at-il dit Neymar a l'avantage sur la performance de son Dieu contre Paris Saint-Germain dans la finale de l'UEFA Champions tour retour. « Il est de 30 semaines, Neymar pour maillot psg montrer sa force, il devient le nouveau propriétaire de Barcelone, où avantage est qu'il a plus de scènes de la performance. »

« France Football » que, dans le Golden Globe Award, il faut se tourner vers les joueurs, en plus de Messi et Ronaldo C, et les six articles pour analyser Romero briser le monopole « peut faire l'histoire. » 1994 Golden Ball vainqueur Hristo - Stowe Stoichkov a également salué Neymar, "de plus en plus mature."

« Neymar cette saison et un nouveau niveau. Il lui a donné un avantage concurrentiel dans le Golden Globe Award. En outre, dans le match contre l'inversion de Paris dans l'exécution du lot Neymar de points supplémentaires. Cette Neymar également après avoir rejoint Barcelone dans la première audience Yiu seule tour à élimination directe de la maillot barcelone Ligue des Champions. Messi, Suarez sont furtifs. Neymar a dominé le match. « » football français « , a ajouté âgé de 25 ans Ma Er a marqué 51 buts pour l'équipe nationale, et faire rapport à Romero: « à l'âge de 25 ans, Messi est l'Argentine a marqué 27 buts, tandis que C Ronaldo a marqué 22 buts. » Neymar visible dans l'équipe nationale performance étonnante.

Toutefois, selon « Marca » a rapporté que Neymar peut avoir été
maillot Barcelone enfant
suspendu pour trois matchs de punition pour le comportement de battant la carte rouge arbitre la semaine dernière, a raté le derby national 23 Avril de. À cet égard, « France Football », a déclaré: « Derby
maillot de messi national après deux semaines détermineront qui obtient les champions d'Espagne carton rouge la semaine dernière, mais Neymar peut influer sur la situation, les Brésiliens est au cœur de Barcelone .. »
Donc, si vous êtes un fan de football, comme le représentant de votre fidélité à une équipe en particulier, alors vous pouvez investir dans une copie des T-shirts sont bons pas cher. Pour plus d'informations sur les T-shirts, s'il vous plaît visitez: (cliquez ici pour suivre le lien)
Message déposé le 12.04.2017 à 08:46 - Commentaires (0)


  Mourinho: De eerste helft resultaten waren bevredigend, maar niet al te slecht Ibrahimovic scoorde zowel veevoer
Mourinho: De eerste helft resultaten waren bevredigend, maar niet al te slecht Ibrahimovic scoorde zowel veevoer
Theatre of Dreams, Manchester United rekenen op real madrid shop Ibrahimovic hat-trick te St Etienne 3-0 te verslaan, om het initiatief in de Europa Cup battle 32 eerste etappe wedstrijd in beslag te nemen. Nee, het is in de controle van promotie initiatief! Beijing om 1:00 op 23 februari, zal Manchester United spelen de tweede etappe match gespeeld gast bij Saint-Etienne. Na de wedstrijd, Mourinho zei dat de speler in staat was om te winnen houding een belangrijke rol gespeeld, en nogmaals het belang van het team Ibrahimovic.

Mourinho zei: "We hebben een goed resultaat behaald, vooral in de eerste helft speelden we erg slechte situatie op de volgende ronde zal ik een sterke line-up te ontladen, maar het zal zijn voor Herrera. zijn vakantie is een goede kans, ik heb altijd volgehouden respect voor de tegenstander. "

"Knockout voor de oorlog in Europa, als iemand me vroeg hoe om resultaten te barcelona shirt
krijgen elke keer 3-0, dus elke keer als ik zou zeggen dat dit het resultaat dat ik wil. Natuurlijk, dit is een tweebenige knockout rond, we kunnen niet van kracht, want in de wereld van het voetbal ik ging door een veel gekke momenten. zodra ik nam het team 0-3 halftime achter Tottenham, de tweede helft zullen we Lianban 3 bal laatste en hun rivalen. een andere keer bij Real Madrid, we thuis 3 -0 sloeg Galatasaray, de tweede ronde, maar verloor 1-3. Omdat had een soortgelijke ervaring, voetbal tenue ik geloof dat de wereld van het voetbal is alles mogelijk. we moeten de defensieve werk naar Saint-Etienne te doen, niet doen hij gaf toe, en probeer het opnieuw te breken ernaar streven om hun situatie nog moeilijker te maken. "

"Na de opening, kan het team niet concentreren, de spelers in de kleedkamer is geweest in de lawaaierige, niet genoeg gericht op de warm-up, en zelfs het lichaam is niet genoeg opwinding. Dit is de belangrijkste reden voor de slechte prestaties van de eerste helft zelfs wij ik kan nauwelijks staan ​​aan de zijlijn en de spelers te wisselen, ik hou niet van dat. halftime, overbrengen ik aan de spelers eerste boodschap is dat als het gebrek aan aandacht voor de mate is het moeilijk om een ​​high-level voetbal wijden spel. de tweede helft maakte ik wat tactische details van de aanpassing, maar ook een beetje line-up veranderen, maar het allerbelangrijkste is de verandering in de houding van de spelers. "

"Wat betreft Ibrahimovic, die in zijn carrière heeft vele malen een hattrick had
barcelona shirt , maar Manchester United was dit zijn eerste keer. Ibrahimovic is heel belangrijk, ik wil niet zeggen dat hij de meest belangrijke speler, maar hij is het van belang, als hij niet tot scoren, demonstreerde hij ook dat punt. vandaag is hij erg fantastisch., maar het belangrijkste is het resultaat ronaldo shirts
van het spel, hebben we niet verliest de bal thuis. het is van vitaal belang, en we binnenkwamen de drie, voor ons is het een groot voordeel, zullen we proberen om te profiteren van het. "(sandwiches
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:(cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 17.02.2017 à 08:28 - Commentaires (0)


  RUTHERFORD Debüt wieder an der White Hart Lane! Schauen Sie bayern münchen trikot
RUTHERFORD Debüt wieder an der White Hart Lane! Schauen Sie Premiership Rätsel Festival
 In der 2016-17 Saison, Spiel die fünfte Runde der Premier
messi trikot League, Tottenham an der White Hart Lane Stadium gegen Sunderland, Kane Ziel Tottenham 59. Minute sitzt geholfen zu Hause zu gewinnen, aber auch das Spiel RUTHERFORD beraubt Donner im Spiel, Stadion Plakaten gab es häufige RUTHERFORD Anzeige.

White Hart Lane auf Plakaten gab es häufige RUTHERFORD Figur, das Spiel mit dem Mid RUTHERFORD Werbung fiel ganz neu ist, "Mid-Autumn Festival, Rätsel! Enträtselt" hoch aufragenden Bäume ", die in Wärme bezieht Dorn Stern? "in Würdigung der Premier League, während die chinesischen Fans in interaktiven Aktivitäten durch Mikro Brief teilnehmen können.

Dies war das zweite Mal, RUTHERFORD an der White Hart Lane gelandet und die dritte Runde der Premier-League-Spiel gegen Tottenham Liverpool (Daten), die Tagline Rutherfords hatte an der White Hart Lane aufgetreten. Fast zwei schalke online shop Jahreszeiten, RUTHERFORD haben eine gute kooperative Beziehung erreicht mit umfassen Liverpool, Tottenham, darunter eine Reihe von Premier-League-Klubs, mit vielen Premiership Riesen Tottenham als die offizielle Eröffnung des Mikrokanals öffentliche Zahl.

Letzte Saison landete RUTHERFORD auf Anfield, aber in dieser Saison, RUTHERFORD Slogans in der White Hart Lane Stadion erschien, die RUTHERFORD mit Premiership Riesen immer enger werdenden Beziehungen der Zusammenarbeit zu reflektieren genug ist. Tottenham Club hoffen auch, dass mehr chinesische Fans durch Tencent Mikro-Channel-Plattform mehr Verständnis und Tottenham unterstützen.
Nach dem Öffnen Streifen Drei-Spiel zu gewinnen, blieb plötzlich Juventus (offizielle Website-Daten) nach vorne zu bewegen, nach der ersten Runde der Champions League im San Siro Unentschieden gegen Sevilla, Juventus und erlitt die erste Niederlage der Saison. Gefrorene Higuain, lassen Pjanic Veränderung im defensiven Mittelfeld, Allegri zwei Bianzhao nicht verblendet Nerazzurri, zu spielen, aber Juve verloren ihre Identität.

Nach dem letzten Verlust 37 Straße der Serie A Saison nach Verona, Juventus fast sechs Spielen ungeschlagen und erzielte 5 Siege und 1 Ebene Ergebnisse in dieser Saison, vier Spielen erzielte drei Siege und ein Unentschieden Punktzahl und erzielte dabei sechs Tore zu verlieren 2 Tore. Nach dem verrückten Sommer Neuverpflichtungen Fenster, glauben, dass die Industrie im Allgemeinen, dass die Verteidigung der Serie A Juventus fast eine ausgemachte Sache, auch der ehemalige Inter Mailand-Präsident Massimo Moratti auch hat öffentlich gesagt, Juve Meister in die Tasche gefallen ist.

Teamstärke stärker, Linienstärke und mehr ist eine gute Sache, aber es bayern münchen trikot kann auch die Fähigkeit Allegri Ranking-Formation testen. Sa Suoluo eines Krieges, gewann das Gebot peinlich t ein Lob der Medien, aber Sevilla, Inter Mailand zwei Spiele, Allegri Planung ist nicht zufriedenstellend. Für Sevilla, wenn t Jiong wieder Muskel Mittelfeld mit, die Ergebnisse bei der Begrenzung der Gegner beschränken sich auch.

Gast im San Siro, Juventus nach Lineup Ankündigung beginnen, die Medien Aufruhr, Staat mutig Higuain und Barzagli Aufenthalt in der Bank, im defensiven Mittelfeld Pjanic Wechsel spielen. Del Piero sagte, "auch nicht, wenn in der besten körperlichen Higuain, ich werde ihn zu spielen, weil er Ziele jederzeit punkten." Die Legende Maroochydore Juve Kampagne Risiken hingewiesen, "Ich weiß nicht Pia gefallen Nicky im defensiven Mittelfeld spielen. "mit der Befragung Medien konfrontiert, Marotta ausgewichen", Higuain wie Barzagli und andere Spieler sind sehr gute Spieler, aber das Team, schließlich gibt es 18 Spieler. "

Spiel mit dem Feuer! Jiong t Chaos Soldaten gefroren Higuain + neue Kern Abuse

Higuain war gefroren

Juve Verteidigung ist die Grundlage für die Gegenwart, aber wie wir älter fc bayern fanshop werden, Chiellini, Barzagli Zustand des Verfalls, vor allem die ehemalige, in jüngerer Zeit ein Fehler, wieder und wieder. Im San Siro, Mittelfeldspieler Pjanic als Rückzug, ist es fast zu feuern Juve Verteidigung vor dem Gegner ausgesetzt. Trotz Juve-Kampagne Besitz wenig dominant, aber 9 Schüsse, 2 Schuss niedriger als Gegner (16 Schüsse 3 Schüsse).

Unter wiederholten Schlag des Gegners, die Positionierung der Ball Verteidigung Juve erneut den weichen Unterleib aussetzen, Mann Zhu Keech im Wettbewerb mit dem Nachteil Ica Jordi Körperposition, Hebe Inter-Kapitän Pause. Juve in dieser Saison ist genau die gleichen drei saubere Bettwäsche, alle Gegner aus der linken Ecke, auch mitten in der Kopfhebe Pause. Juve zweite Kampagne verloren Ball Asamoah ist schlecht, überqueren Ica Jordi stiehlt nach Perisic wieder Hissen Pause geleitet.

Burnett Diaz zu früh verlassen wegen einer Verletzung, BBC Zustand des Verfalls, kombiniert zum ersten Mal als Mittelfeldspieler Pjanic, der ersten Single-Spiel Saison, Juve zwei Tore verloren, verlieren ist auch vernünftig. Marchisio lange Verletzungspause wurde Allegri Le Mina wiederverwendet, im San Siro, Allegri "Erfindung" ist offensichtlich ein Fehler. Die Kampagne verloren, setzte Allegri seine Karriere Rekord gegen de Boer als Sieger, vier Spiele aus nur zwei und zwei negative Ergebnisse zieht.

Verlorene Saison ungeschlagen, obwohl enttäuschend, aber es hörte sich auch um den Alarm zu Juve. in sechs Neuverpflichtungen Überprüfen Sie die Stärke von Juventus, aber die Bianconeri sind noch im Rennen unter Allegri zu verbessern sollte zunächst das Problem zu lösen ist, die Startformation, anstatt Eile Evolutionen, Experiment, eingefroren im San Siro zu etablieren Higuain, lassen Sie Pjanic das Spiel zu ändern, wieder zwei Optionen wurden peinlich t falsch erwiesenAlso, wenn Sie ein Fußball-Fan, wie der Vertreter Ihrer Treue zu einem bestimmten Team sind, dann können Sie in einer Kopie der T-Shirts sind billig gut investieren. Für weitere Informationen über T-Shirts, besuchen Sie bitte: (cliquez ici pour suivre le lien)
Message déposé le 19.09.2016 à 04:18 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 ContactTous les messages
Real madrid kids shirt januari en zijn klaar om te spelen.
Barcelona shirt zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan
Camisetas del juventus aficionado al fútbol,
Camisetas del juventus aficionado al fútbol, al igual que el representante de su
Maillot de messi Neymar peut influer sur la situation
Mourinho: De eerste helft resultaten waren bevredigend, maar niet al te slecht Ibrahimovic scoorde zowel veevoer
RUTHERFORD Debüt wieder an der White Hart Lane! Schauen Sie bayern münchen trikot


Créez votre blog sur Blog-Construction.com


0.021 sec